MENÜ

The Vampire Diaries

Az oldal a The Vampire Diaries cimű sorozattal foglalkozik, amit bár Magyarországon még csak most kezdtek játszani, de Amerikában már több ezer rajongót tudhatnak maguknak a szereplők és az alkotók !!

Elena Gilbert:

A történet egyik főszereplője, egy kedves aranyos lány aki beleszeret egy vámpírba és ettől az élete fenekestől felfordul.Egyre tobb bajba keveredik és meg kell erősödnie hogy meg tudja védeni a szeretteit a azoktól akik bántani akarják. Elena 17 éves, pom pon lány volt de a szülei halála után feladta és kicsit visszahúzódottab lett.

Stefan Salvatore:

Vámpír, aki azért tér vissza Mystic Fallsba hogy megismerje Elenát. Ami sikerül is neki és nagyin gyorsan bele is szeret, de vele együtt Elenának a báttyját Damont is el kell viselnie. Stefan nem jön ki jól a báttyjával mióta ugyanabba a nőbe szerettek bele 1864-ben. Stefan a báttyjával ellentétben tipikus jófiú. Nem iszik emberi csak állati vért mert nem akar vérszomja ragadozóvá válni. 17 évesnek néz ki de már valójában 162 éves.

Damon Salvatore:

Stefan báttyja, akinek egyetlen élet célja hogy meg mentse vámpír szerelmét Kathrinet aki nagyon hasonlít Elenára. Másik célja pedig tönkre tenni az öccse életét amiért "kényszerítette" hogy vámpírrá változzon. Damon sármon és elbüvölő de nem érdekli az emberi élet, bármit hajlandó fel áldozni serelme megtalálásáért. 20 évesnek látszik.

 

 

Hírek

Szavazás

Damon vagy Stefan Salvatore?
Damon
Stefan
Asztali nézet